Routebeschrijving...


Michels Filmmuseum Gladiolenstraat 15-17 Roeselare bereik je:

Met de auto via Gent (E17 - E40):
Op de verkeerswisselaar te Zwijnaarde neem je de E17 richting Kortrijk-Rijsel. 
Aan de verkeerswisselaar, voorbij Kortrijk, draai je rechts de E403 op richting Brugge. Blijf de weg volgen tot de afrit Roeselare-Izegem. Hier draai je rechts de N36 op richting Roeselare.
Blijf de weg volgen tot aan de 4de verkeerslichten. Hier draai je rechts de Meensesteenweg op richting Roeselare Centrum. Na ongeveer 1 kilometer kom je aan een rotonde. Je neemt de 1ste straat rechts (de Hippoliet Spilleboutdreef) en blijft die volgen.
Gezien vanaf de rotonde is de 4de straat rechts de Gladiolenstraat. Die draai je in en na ongeveer 50 meter zie je aan de linkerzijde Michels Filmmuseum.

Met de auto via Brugge (E40):
In Brugge de E40 verlaten en de E403 opdraaien richting Kortrijk. Doorrijden tot de afrit Roeselare-Izegem. Hier draai je links de N36 op richting Roeselare. Vanaf hier volg je de route zoals hierboven beschreven.

Met de trein:
Je verlaat het station van Roeselare via de hoofdingang en je gaat naar links de Gasstraat in (je passert het bioscoopcomplex City Scoop). Vervolgens stap je voorbij de Brandweerkazerne (Koning Albert I laan). Je volgt rechtdoor om aan de verkeerslichten de Veldstraat te kruisen. Je stapt verder en de eerstvolgende straat links is de Gladiolenstraat. Na een wandeling van ongeveer 15 minuten sta je voor Michels Filmmuseum.